one on one

 

One on One

De beste resultaten haal je met een full focus op je doelen. Jouw trainer helpt je daarmee. Ongeacht wat je doel is: afvallen, spieren trainen, op gewicht blijven of gewoon fit worden en blijven.

De start

We leren elkaar kennen. Aan de hand van een intakegesprek ga ik op zoek naar wat jouw noden zijn en wat je graag wil bereiken. We kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Introductietraining

Het is ook belangrijk dat je jezelf ook goed voelt in de aanpak, dus indien gewenst kan je een introductietraining doen om te kijken of het je aanstaat en of de klik er is, want ook dat is belangrijk.

Je programma

Op basis van je intakegesprek, je huidige conditie en je doelen en wensen stellen we een trainingsschema op en een volledige schema voor voedingsadvies. Dit zijn algemene voedingstips*. Zo gaan we van start voor 12 sessies/weken. We zoeken een tijdstip voor je wekelijkse One-on-One trainingen**.
Je programma kan je helemaal volgen in de mobiele app en het gebruik van de app is dus inbegrepen in de prijs.

Opvolging en Voortgang

Aan het begin van je traject doen we een volledige opmeting, zodat je doorheen het proces en ook na afloop precies kunt volgen hoe je evolueert.
 

one on two

 

One on Two

Je wilt een trainer onder de arm nemen, maar je wil dit niet alleen doen. Girls who train together, stay together ;-). Jouw vriendin, zus, mama, buurvrouw,... is misschien ook net op zoek naar motivatie om te trainen. Deze optie is er speciaal voor jullie!

De start

We leren elkaar kennen. We hebben eveneens een kort gesprek waarin we gaan kijken of ik de juiste keuze ben om jullie te helpen. Jullie zijn vooral aan het woord, en op basis daarvan kunnen we uitmaken hoe we jullie samen kunnen laten trainen en toch elk jullie doelen kunnen doen bereiken. Jullie trainen dus samen, maar ik coach je op je eigen niveau.

Introductietraining

Indien gewenst kunnen jullie een gratis een introductietraining van 30 min volgen om te kijken of je de magie voelt ;)

Je programma

Op basis van jullie intakegesprek, jullie huidige conditie en je doelen en wensen stellen we een trainingsschema op en een volledige schema voor voedingsadvies*. Dit zijn algemene voedingstips. Zo gaan we van start voor 12 sessies.  We plannen een moment in waarop jullie wekelijkse personal training sessies zullen plaatsvinden**.
Jullie trainingsschema zal in grote lijnen hetzelfde zijn, maar de focus zal toch voor elk apart net iets anders liggen. Zodat het een persoonlijk programma blijft. O
ok hier is het gebruik van de mobiele app inbegrepen in de prijs.

Opvolging en Voortgang

Aan het begin van jullie traject doen we een volledige opmeting, zodat je doorheen het proces en ook na afloop precies kunt volgen hoe je evolueert.

one on more

 

One on More

Je kan een personal trainer boeken voor groepssessies in kleine groepen van max 4 personen. Deze formules zijn te boeken per sessie.

Ofwel train je hier een specifieke workout, of je kan opteren om privéles Yoga of Pilates te hebben. Deze formule is afhankelijk van de beschikbare planning**.

Yoga

Sessies in kleine groepen. Yoga varieert: Power yoga, Hathayoga of Ashtanga Yoga. Op verzoek YinYoga of restoratieve yoga. Afhankelijk van wat je noden of interesse is. Lessen duren ongeveer 45 minuten.

Pilates

Uitstekende vorm van beweging voor versterking van de core, ter vermindering van rugklachten en verbetering van de algemene conditie. Dankzij de kleine groepen kan er door de trainer aandacht gegeven worden aan iedereen persoonlijk zodat de juiste uitvoering gegarandeerd kan zijn. Resultaten zijn zo optimaal.

Personal Training

Je trainer werkt een training uit op maat van alle deelnemers van de groep. De trainingen zijn gevarieerd, maar altijd rekening houdend met noden en wensen van de deelnemers. Gebruik van de app is niet inbegrepen. Er is hier geen voedingsadvies inbegrepen.

Duur

Je gaat het engagement aan per geplande sessie, betaling op voorhand.

Voor normale groepslessen in grote groep, zonder de persoonlijke begeleiding verwijs ik graag naar de sectie groepslessen. Deze vinden wekelijks plaats in het turnzaaltje te Halle-Zoersel.

online coaching

 

Online Coaching

Je bent goed op weg naar de fitste versie van jezelf en hebt geen persoonlijke begeleiding (meer) nodig van een coach aan je zijde. Je bent wel op zoek naar een trainingsprogramma of eventueel inspiratie voor gezonde recepten. Dan is een online begeleiding precies wat je zoekt. Er zijn twee opties.

 

Coach me Option 79€

- Online Intakegesprek via Zoom

- Op maat gemaakt trainingsschema voor 6 weken

- 7/7 bereikbaar via Whatsapp

- Gebruik van de Fitness App inbegrepen

Coach and Feed me Option 99€

- Online Intakegesprek via Zoom

- Op maat gemaakt trainingsschema voor 6 weken

- Voedingsadvies voor 6 weken*

- 7/7 bereikbaar via Whatsapp

- Gebruik van de Fitness App inbegrepen

**Trainingen in de week tussen 7.30u en 18.00u, zaterdag tussen 09.00u en 12.00u
Verplaatsingskosten Zoersel+5km niet inbegrepen

*Disclaimer: ik ben géén diëtiste, maar heb een certificaat in Nutritional Coaching en geef dus voedingsadvies dat samen met beweging het gewenste resultaat zal bekomen.

Max 3 beurten kunnen zonder doktersbewijs worden verplaatst.

Tarieven

1.png

One on One

Bereik je doel verantwoord onder de begeleiding van je personal trainer.

(12 sessies/weken)

720€

2.png

One on Two

Werk onder de professionele begeleiding van een personal training, samen met je bestie. (12 sessies/weken)

550€ pp

3.png

One on More

Vorm een groepje van min 4 en max 6 personen en haal samen jullie doelen.

Vanaf 40€ per persoon (6 deelnemers)

40€ pp/sessie

4.png

Online Coaching

Ontvang je persoonlijke trainingsschema en voedingsadvies en ga zelf thuis aan de slag. (maandelijks opzegbaar)

min 79€

max 99€