• KAREN

Queens of the Mat

Vanaf 2020 hebben we Pop Pilates weer twee keer op het menu staan !! Op maandag en/of dinsdag kan je komen genieten van deze 'dans op de mat' ervaring.


Pop Pilates is komen overwaaien vanuit de USA en is ondertussen ook in België gekend. Sinds enkele jaren kan je bij Pliés & Squats Pilates komen doen in een modern jasje. Pop Pilates is een gebaseerd op de klassieke mat-Pilates, maar op een choreografie met moderne muziek gezet.


Een les duurt 55 minuten en begint met een zachte opwarming waarna we spiergroep na spiergroep aan het werk zetten en verstevigen. Dit afgewisseld met enkele cardio tracks om dat hartritme de hoogte in te jagen.

Spierversteviging én vetverbranding dus, en dat in één format !! Wat wil je nog meer?


Pop Pilates is werkelijk ideaal voor iédereen en voor élk niveau. Ben je beginner? Of heb je last van rugpijn of andere kwaaltjes? Oefeningen kunnen steeds aangepast worden in intensiteit of uitvoering waardoor ook JIJ gewoon de hele les kan meewerken.

Ben je meer gevorderd? Ook daar zijn de nodige aanpassingen voor voorhanden... Misschien ook eens een les Strong by Zumba proberen? Meer daarover in een andere post.


Wat heb je nodig?

- een yogamatje

- een handdoek

- je mag ook een flesje water meebrengen


Wat doe je aan?

- gemakkelijk zittende kledij

- blootsvoets of antislip sokken


Wanneer?

Maandag 21-22u Dinsdag 20-21u

Beurtenkaarten zijn te koop online via de website. Daar kan je ook meteen elektronisch betalen en lessen inboeken. Of je kan de beurtenkaart ook bij mij persoonlijk aankopen. Betalen kan dan ook met de bancontact-app of cash.


Je kan steeds contact opnemen met mij via

Gsm: 0498/35.22.03 of mail: Info@pliesandsquats.be


0 keer bekeken

© 2018 by Pi&Lates Proudly created with Wix.com