• KAREN

Shine bright like a Diamond!

Ik had eens zin om een post te schrijven over beauty en make-up! Waarom niet?

Het klinkt ijdel, maar ik ben wel bezig met mijn huid en uiterlijk. en hoewel er niets mis mee is om ouder te worden, we worden immers ook wijzer nietwaar...

ik verkies wèl om mooi oud te worden. #sorrynotsorry


Ik verzorg mijn huid dus wel zo goed mogelijk. Een jaar of twee geleden ben ik terecht gekomen bij YOUCHIQUE skincare in Schilde.

Na een huidscan te laten doen, werden mij producten op maat aangeboden van Image Skincare. Die ben ik beginnen gebruiken zoals het hoort en ik moet zeggen dat ik er echt wel tevreden van ben.

Je huid verdient het om in te investeren vind ik persoonlijk, dus ga daar echt niet voor minderwaardig!


Hoe ga ik te werk?

's Morgens begin ik met het grondig reinigen van de huid. Ik gebruik daarvoor de Image Ormedic reinigende gel.


Nadat ik goed gereinigd heb gebruik ik een druppeltje van het Intense Lightning serum. Ik heb last van roodheden en pigmentatie en dit serum werkt daar actief op in.

Nadien de dagcreme 'Daily Matte Moisturizer' die ook SPF32 bevat, zéér belangrijk ! Winter of zomer, de zon schijnt ALTIJD en is schadelijk voor je huid. Goed beschermen is dus de boodschap.
's Avonds ga ik op dezelfde manier te werk. Op de eerste plaats uiteraard reinigen om al de make-up en ook de verontreiniging die van de lucht komt te verwijderen. Ik wissel de reiniging 's avonds af tussen de Balancing Facial Cleaner (Ormedic) en de 'Ageless total facial cleanser'.

Deze bevat een glycolzuur blend die exfolieert en de huid een zacht en fris gevoel geeft.

Ik vervang s' avonds het serum door de 'botox in een potje' zoals Nicky van YouChique het zelf noemt. De Ageless Total Pure Hyaluronic Filler bevat een sterke mix van 6 verschillende hyaluronzuren en doet zo 's nachts wat extra werk voor mij.

Nadien als laatste de Vital C hydrating creme. Deze bestrijdt alle zichtbare tekenen van stress, vermoeidheid en andere huidproblemen veroorzaakt door externe invloeden en hydratatie.


Nog een kadotip nodig voor de feestdagen? Verwen iemand met een kadobon van Youchique (www.youchique.be) of een Festive Favorites pakket !!

Wat zit er in?


Het Festive Favorite pakket: ideaal om eens uit te testen op jezelf of om kado te geven !

De Ormedic Balancing Facial Cleanser

De Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

En Prevention + Daily Matte Moisturizing Oil Free

Welke make-up gebruik ik?

Hoofdzakelijk gebruik ik ook de producten van Image als make-up, omdat dat minerale make-up is en dus veel beter dan de varianten die je poriën heel de dag verstroppen.


Maar laatst ben ik in Londen op bezoek geweest bij Trinny London!! We kennen Trinny allemaal nog wel van het progamma 'Trinny en Suzanna' (althans ik toch). Trinny is dé Jani 'Avant la lettre' wat betreft legendarische make-overs en beauty tips.


Trinny heeft haar eigen make up lijn uitgebracht en we hebben ze persoonlijk sàmen mét Trinny erbij getest en leren gebruiken. En ik moet zeggen, ik ben wel wild enthousiast geworden.


Het zit hem allemaal in het feit dat alles in kleine potjes zit die 'stackable' zijn, en met 4 potjes heb je eigenlijk je 'standaard' look altijd super compact bij de hand. Heel handig om mee op reis te nemen, en uiteraard ook heel handig om in je handtas mee te nemen.Ikzelf heb de BFF skin perfector in 'light medium': ongelooflijk product!! Je hebt maar heel weinig nodig, en zelfs als je eens een make-up-loze dag wil hebben en je doet enkel deze creme op... op de één of andere manier zie je er fantastisch uit. Ik kan het niet beter uitleggen... YOU MUST TRY IT.

Dan heb ik mijn foundation waar je letterlijk maar 'just a touch' van nodig hebt. Super natural look!

Dan is er ook een 'Lip2Cheek' lijn: komt erop neer dat je eigenlijk maar één potje voor je lippen én je wangen nodig hebt. Komt ook heel naturel over als je dezelfde tint op je wangen en je lippen draagt.

Bezoek de website voor nog meer plezier en doe Match2Me om je perfecte producten te vinden!

HET wondermiddel van de hele rimram is eigenlijk de 'Miracle Blur'. Een potje met een wondermiddel die je aanbrengt nà je foundation. Héél miniem op bv kleine rimpeltjes, putjes, acne littekentjes,... Ze verwijnen als sneeuw voor de zon. Ik geloofde er zelf niets van, tot ik het zelf heb geprobeerd.


Heel leuke ideetjes ook terug te vinden op de website voor kerstkadootjes bv.

Doe zeker ook de 'match2me' want zo zie je in één oogopslag welke kleuren en lijnen het best bij jouw huidtype, haarkleur etc passen.


Zo weten jullie ook weeral waar je best online kan shoppen voor een perfecte 'me-time' dag bijvoorbeeld ;-)

Laat me zeker jullie bevindingen weten ;-)


Zalige feesten gewenst en tot in 2019!

Karen

Birgit, ik & TRINNY !!

Nuttige links:

www.youchique.be

www.trinnylondon.com

@youchiqueskinbeauty

@trinnylondon

0 keer bekeken

© 2018 by Pi&Lates Proudly created with Wix.com